Masaža

Sprostite se in dopustite telesu, da si povrne moči.

Opravljamo klasično masažo, masažo z aromatičnimi olji in refleksno masažo stopal.

Klasična masaža telesa

Masaža ima ogromno blagodejnih učinkov na naše telo. Ugodno vpliva na kožo, vezivna in mišična tkiva, podkožno maščobno tkivo, živčni sistem, limfni sistem in prebavila.

Izboljšuje in pospešuje regeneracijo tkiv, mehča otrdline in zlepljena tkiva, povečuje gibljivost sklepov, razstruplja telo, zvišuje imunski sistem in nenazadnje sprošča telo ter izboljša spanec.

Masaža vpliva tudi na psihično počutje, saj zmanjšuje stres, spodbuja notranjo umirjenost in omili anksioznost.

Masažo prilagodimo individualnim potrebam posameznika, da dosežemo tisti učinek masaže, ki ga stranka potrebuje.

Masaža z aromatičnimi olji

Aromatična olja so sestavljena iz različnih rastlin, zato ima vsako olje različne prednosti.

Tako nekatera aromatična olja sproščajo živčni sistem, izboljšajo krvni obtok, vzdržljivost, lahko delujejo antivirusno, antibakterijsko in antiglivično, druga zgladijo in navlažijo kožo, pospešujejo razstrupljanje telesa, izboljšujejo razpoloženje …

V kombinaciji z masažo aromatična olja delujejo pomirjujoče in sproščujoče ter vrnejo energijsko ravnovesje.

Ravno zato je masaža z aromatičnimi olji odlična za ljudi, ki živijo stresno in si ne vzamejo dovolj časa zase.

Refleksna masaža stopal

Z refleksno masažo stopal vzpostavimo čustveno ravnovesje, očistimo in razstrupimo telo ter izboljšamo prekrvavitev organov.

Refleksna masaža stopal je energetska masaža posebnih točk na stopalih, na katere se odzivajo določeni organi in deli telesa. Uporabna je kot oblika preventive, da obdržimo zdravje.

Uporabljamo jo tudi kot terapevtsko pomoč pri astmi, alergijah, za lajšanje bolečin (migrena, zobobol, revmatizem, bolečine v mišicah), pri prebavnih težavah, nespečnosti, prehladu, kašlju, pri pomanjkanju energije, stresu, tesnobi, depresiji, bolečih menstruacijah, plodnosti, menopavzi, težavah s prostato in potenco ter za lajšanje znakov kronične utrujenosti, možganske kapi, multiple skleroze in pri še več bolezenskih stanjih.

Po refleksni masaži bomo trdneje spali, lažje se bomo skoncentrirali in mentalno bomo stabilni.

Zaradi blagodejnih učinkov na zdravje, ki jih ima refleksna masaža stopal, bo naše življenje bolj kvalitetno in bomo v njem spet uživali.

Naročilo in kontakt

Stopite z nami v stik.